Exempelmeningar

Välj språk och skriv in ett ord för att få exempel på hur man använder det i en mening.

svenska   engelska

Trilskas i en mening

– Bäckström fortsatte att trilskas?.
Ta in honom för förhör om han trilskas.
Trilskas du så har jag order att döda dig.
Vill de trilskas med oss, så … Lisa Lamm ryckte på axlarna.
Det är inte så att jag bråkar, trilskas, eller ens är besvärlig.
BJ, som alltid varit lågmäld av sig, tog emot kramen utan att trilskas.
Så slipper jag sitta och trilskas med alla små knappar på datorn, förklarade han.

Alla möten sker i det här rummet och Dirch Frode har återinträtt som min torped om någon trilskas.
Om du slutar trilskas och öppnar dörren ska vi se om det inte finns ett silvermynt i min pung som vill byta ägare.
Du kan låna salongsgeväret mitt så slipper du hålla på att trilskas med den där luftbössan som du fick av far din i julas.
”Det är ingen idé att du trilskas, känner du det nu? Känner du att det är jag som bestämmer, lilla kåtslynan? Svara mig!”.
Och börjar de trilskas så kommer otrevliga mejl med bilder och filmer på hur de låter sjuttonåriga rumänskor slicka dem i röven.
Hon hade planerat att ta hjälp av Loke, ifall kunskaparen fortsatte att trilskas, och blev lättad över att hon nu skulle slippa be om det.
Hennes systrar kunde trilskas och få utbrott och då gällde det att vara hård och tillrättavisande mot dem, men det var annorlunda med Hero.
I morse mailade jag över en tredimensionell Sudoku till honom, som jag själv har hållit på att trilskas med i tre veckor nu, så fort jag inte haft något vettigt att göra.
Jag tvivlade på att Stormöga skulle finna ett rum utan fönster behagligt, även om det låg högt upp, men om hon fortsatte trilskas kunde säkert Silda lugna henne med någon lämplig drog.
Hövdingen förhandlade med de högfärdiga britterna om självständighet, men gjorde inga framsteg förr än Thabo anslöt och sa att om herrarna tänkte fortsätta trilskas på det viset övervägde Basutoland att söka hjälp av Joseph Mobutu i Kongo.
»Skriv nu ärligt«, uppmanar hon honom, »är det inte ibland lättare för dig att leva utan mig? Är du aldrig glad att jag rest? – Ingen som plågar dig! Ingen som trilskas! Ingen som går dig på dina redan så nergångna nerver! Jag älskar dig Sjen lilla!! Är du min? Vill du inte ha någon mer? Jag är helt och hållet din, mitt kära lilla barn!« Men samtidigt kan hon inte låta bli att ibland visa tänderna, som när hon ryktesvägen får höra att Osip och Majakovskij haft fest och att Majakovskij druckit sig »kräkfärdig« och setts i »ömma poser« tillsammans med en fröken Ginzburg: »Om två veckor är jag i Moskva och kommer då att låtsas som om jag inte vet någonting.
För att du inte trilskades.
Än mindre att den trilskades och undvek hans yxa.
Om gubben trilskades som Hytten skulle Tor tvinga honom.
Han pulsade genom snön på trädgårdsgången och svor när grinden trilskades.
Efter en bit kom vi till en kulle, Vattentornshöjden, och här trilskades bördan ännu mer.
Därför trilskades hon med att stå upp under samtalet, istället för att sätta sig på stolen.
Viljam ville bli nedsläppt, men han trilskades inte när hon sade nej och fortsatte att bära honom.
Han bannade mig inte överhuvudtaget för att jag trilskades, det verkade snarare som om det roade honom.
Eller, om han trilskades, skulle hon blixtsammankalla styrelsen och informera om läget och tvinga styrelsen att ge honom sparken.
Han lärde sig visitera intagna på smidigaste sätt – det var inte samma sak som på gatan, här fanns inget att hota med när de trilskades.
Hon skulle få fortsätta att hjälpa Farfar med de bångstyriga kossorna, som alltid trilskades med honom, men så fort de hörde hennes varma röst, blev fromma och fogliga som små lamm.
Agnes trilskades desto mer, men efter en stunds övertalning, inte minst av storasyster, gav även hon med sig och till hans stora förundran var de redan halvvägs trots att klockan bara var några minuter över tio.
Antagligen betydde det: Vad i helvete håller du på med? Jag ville skrika till honom att jag bara höll på att rätta till den förbannade hjälmen, som trilskats med mig den senaste timmen, men jag behöll mitt lugn och snart kunde jag göra tecken att vi skulle fortsätta.