Exempelmeningar

Välj språk och skriv in ett ord för att få exempel på hur man använder det i en mening.

svenska   engelska

Punga i en mening

Det är inte litet jag har fått punga ut med.
Motpartens försäkringsbolag fick punga ut med en rejäl slant.
Med lite ränta på pengarna blir det en bra slant att punga ut så här någon månad innan jul.
Det betyder att jag måste punga ut med 12 500 pund för att låna aktier som just då är värda 500 000 pund.
Dessutom fick Bonniers senare punga ut med närmare 100 000 till släktingarna och för vissa andra rättigheter.
Det måste ha svidit ordentligt för kärringen när hon var tvungen att punga ut med trehundrafemtiotusen kronor.
Den låg i replokalen, och packisarna i Kvadraturen skulle garanterat punga ut med femtusen för en puffra som skjuter fuckings salvor.

Med Thunells, inte helt glasklara, sätt att räkna, skulle Penser vara tvungen att punga ut med mer än 9 miljarder kronor för att slippa loss från kroken.
Han pratade i telefon när hon kom och verkade förhandla om priset på en bil, men Ari ville ha mer betalt för fordonet än köparen var beredd att punga ut med.
Microsoft kör över Apples patent fullständigt, och om vi fortsätter med våra stämningar kan det sluta med att vi vinner ett av patentmålen och så får ni punga ut med en miljard dollar i skadestånd.
Hur fan i helvete kunde en sådan kille bli säkerhetsklarerad? Vad? Ett kokainvrak! En spel -guru till underbarn som tafsar så grovt på kvinnorna att vi fick punga ut med gud vet hur många miljoner för att städa upp efter hans jävla historier.
« Bode stämde tidningen SE, och affären slutade i en uppgörelse där Bonniers fick punga ut med 10 000 kronor, och jag kan tänka mig att PM var med och skålade ihop med den grupp av udda och törstiga personer som förekom kring Åsa-Nissefilmerna.
Någon borde i alla fall ha lagt lite opiat i de där Malakovkulorna, gjort det jag gjorde för Rufus, den skabbiga jycken, gett mig en resa till Euforia utan returbiljett, trevlig resa för satan! Men allt som är bra i den här skitvärlden är antingen receptbelagt, utsålt eller har så högt pris att du måste punga ut med din själ för att få smaka det.
Om han inte pungade ut med fem stora skulle jag tjalla om att han dödat Tutu och gömt liket efteråt.

Tyvärr har vi ännu inga exempelmeningar för detta ordet.

De bildade tunga gyllene pungar.
Den amerikanska forskaren Shanna Swan pratar om »avmaskulinisering« och pungar som blir så små att de »inte skiljer sig från den omgivande vävnaden«.